Известие

Collapse
No announcement yet.

Пуши и губи охладителна течност!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пуши и губи охладителна течност!!!!!

Здравейте,имам един проблем и моля за мнения макар вече да имам идея от какво е....а и много се насъбра съвсем скоро предната седмица смених радиатора и ремъците и ролките ,заредихме колата с антифриз и ок,на следващата сутрин имаше малко за доливане викам си нормално обезвъздушила се е системата......но губене на течност 3 литра за два дни без течове си е сериозно нещо......онази вечер ми направи впе1тление че пуши пове от обичайното,верно че е студено ама моята такъв облак прави че чак пред колата идва.....гледам маслото не е смесено за моя радост но определено мисля че гори течността няма течове .....
    Предваително ви благодаря за мненията!!!
    Alfa 145 1.4 t.s

Ако си сигурен ,че не тече от парното или някъде другаде,то най-вероятно е от някоя от главите,но тогава и ще надува маркучите!Пак я огледай!Пушенето може да е от много неща!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

залагам на гарнитура на главите
      което може да доведе до счупено бутало ако се продалжавна колата се мъчи по този начин
      3 литра вода ако е радиаторчето на парното ще отглеждаш жаби във купето

не е от него
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

мдааа определено и аз залагам на тва гарнитурите най вероятно са сдухани а и незнам другото гадно впечатление досега си полюляваше ама сега си тресе направо като е на място......дали имат обшо двете неща?
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

колега имат много обшто и моита беше така гарнитурки и работата става 6 излизат около 150 лв с работата

Comment

Ами ще кажа за проблема днес след малко я водя на доктор!!!
            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Проблема е както се предполагаше пробив във втори цилиндър понахлувало е водица за радост не стана нищо по сериозно....до няколко дни предполагам че пак ще е на линия!!!
              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Working...
              X